7.9.15

DIY ας οργανώσουμε τις κορδέλες μας!

Όταν αποφάσισα να φτιάξω μόνη μου - με την πολύτιμη συμβολή της αδελφής μου - τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες για τα βαπτίσια των μικρών μου, ξαφνικά η τραπεζαρία μου μετατράπηκε σε πάγκο εργασίας. Κορδέλες, λουλουδάκια, κουμπιά, μεταλλικά πουλάκια, κόλλες, ψαλίδια κατέκλυσαν το χώρο μου για λίγο περισσότερο από ένα μήνα. Όταν το project τελείωσε τα πάντα έπρεπε να συμμαζευτούν. Η εύκολη λύση? ένα χαρτόκουτο με στοιβαγμένα όλα τα πρισσεύματα των παραπάνω μέχρι να τα χρειαστώ ξανά. Και όταν αυτό γίνει, που ήδη έγινε, άντε και φτου από την αρχή να ξεδιαλέγω κορδέλες και τα συναφή. 

Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν θα προχωρήσω στην παρακάτω κατασκευή με την οποία θα γίνει η αρχή για το μεγάλο ξεκαθάρισμα!




Τι θα χρειαστούμε: 
  • χαρτί Α4
  • χαρτόνι 
  • κόλλα περιτυλίγματος
  • περφορατέρ
  • ψαλίδι 
  • κόλλα 
Σε αυτόν εδώ το σύνδεσμο υπάρχει το σχέδιο του κουτιού για εκτύπωση και αντιγραφή του στο χαρτόνι μας. Κολάμε τις άκρες για να δημιουργήσουμε το κουτί, ανοίγουμε οκτώ τρύπες με το περφορατέρ και διακοσμούμε με το χαρτί περιτυλίγματος.





  Πηγή:  trimcraft



Για μεγαλύτερη ευκολία μπορούμε να χρησιμοπιήσουμε ένα έτοιμο κουτί από παπούτσια ή δώρο, να το διακοσμήσουμε με χαρτί της επιλογής μας και έτοιμο!














 





Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, μπορούμε να βρούμε ένα κουτί με έτοιμες τρύπες (κυκλοφορούν αρκετά τέτοια για τα μανταλάκια) και οργανώσουμε τις κορδέλες μας εύκολα και γρήγορα.





Πηγή: spunkyjunky


Αν έχουμε βέβαια πολλές κορδέλες, για εξοικονόμηση χώρου μπορούμε να φτιάξουμε ξύλινους στύλους όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.





 




  



Πηγή:  thatsmyletter


 Καλό συμμάζεμα λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας!