2.3.15

Ετικέτες για βάζα, βαζάκια και όχι μόνο!

Αν σας αρέσει να φτιάχνετε μαρμελάδες, κομπόστες, γλυκά του κουταλιού ή να επαναχρησιμοποιείτε όμορφα βαζάκια για να αποθηκεύετε τον καφέ, τη ζάχαρη, τα μπισκότα, τα ζυμαρικά ή οτιδήποτε άλλο περνάει από το μυαλό σας και όχι απαραίτητα από τα είδη της κουζίνας, τότε οπωσδήποτε χρειάζεστε και τις απαραίτητες ετικέτες που θα ομορφύνουν τους χώρους αποθήκευσής σας αλλά και θα ενημερώνουν τον καθένα για το περιεχόμενό τους.
Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει αυτές της πρώτης εικόνας τις οποίες μπορείτε να εκτυπώσετε και να κολλήσετε με κόλλα στο σημείο του βάζου που σας αρέσει! Υπάρχουν και έτοιμες που να γράφουν το περιεχόμενο αλλά και κενές για να γράψουμε εμείς ότι θέλουμε. Το μείον που έχουν οι αυτοκόλλητες ετικέτες είναι ότι με το πλύσιμο πρέπει να τις αντικαταστήσουμε... Αν δεν θέλετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, υπάρχουν και ετικέτες που μπορούν να κρεμαστούν στο καπάκι αν χρησιμοποιήσετε πιο σκληρό χαρτί. 
Στα link που ακολουθούν τις φωτογραφίες μπορείτε να εκτυπώσετε όποιες σας αρέσουν και .... καλά κολλήματα!


Free Printable Mason Jar Labels




DIY Label Projects and Free Printables • Tutorials and printables, including these free printable DIY vintage labels by 'Free the Diva'!








Canning jar labels





labels for mason jar gifts







 Free printable mason jar tags

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας!